Ağrılı Çocuklar Yüzme Öğrenecekler

Ağrı’da “4. Sınıflar İçerisinde Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi”hayata geçti.

Ağrılı Çocuklar Yüzme Öğrenecekler

Ağrı’da "4. Sınıflar İçerisinde Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesiyle tüm 4. Sınıf öğrencisi yüzme öğreniyor. Ağrı Valiliği, İbrahim Çeçen Üniversitesi, İl Özel İdaresi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü protokolü ile hayata geçen bu yüzme projesi Ağrı’da hayat buldu.

İbrahim Çeçen Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen yüzme kursunu ziyaret eden Ağrı Valisi Süleyman Elban, öğrenciler tarafından sergilenen gösteriyi izledi. Birçok stilde yüzme öğrenen öğrencilerin sergilemiş oldukları gösteriler, Vali Elban ve seyirciler tarafından büyük beğeni ile izlenerek alkış aldı.

BİLGİ DETAY:

"4. Sınıflar İçerisinde Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi; Projede 4. Sınıf öğrencimiz yüzmeyi öğrenecekler.15 Mayıs 2018 tarihinde başlayan projemiz 1 ay sürecek. Salı, Perşembe erkek seansları olup 1 ayda 21 okuldan erkek öğrencimiz yüzme kursundan faydalanacaktır. Perşembe ve Cuma günleri ise kız öğrenci seanslarında 20 okuldan kız öğrencimiz kurslardan faydalanacaktır.

Kurs süresi boyunca alanında uzman 2 antrenör ve can kurtaran personelimiz görev yapmaktadır. Proje sonunda 1 ayda bütün 4. sınıf öğrencilerimiz "4. Sınıflar İçerisinde Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesiyle yüzmeyi öğreneceklerdir.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 22:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER