Ağrı Arçelik Müşteri Hizmetleri

Müşterilerine karşı sorumluluk bilinciyle hareket eden Arçelik şirketi, satış sonrasında gerekli teknik servis desteğini kusursuz bir şekilde sağlamak isitiyor.

Ağrı Arçelik Müşteri Hizmetleri

Müşterilerine karşı sorumluluk bilinciyle hareket eden Arçelik şirketi, satış sonrasında gerekli teknik servis desteğini kusursuz bir şekilde sağlamak isitiyor. Bu konuda çalışmalarını aralıksız yürüten şirket, Türkiye'nin her il ve ilçesinde işini kaliteli ve sağlam yapan ekipler ile yoluna devam ediyor. Teknik donanım ve yedek malzeme imkanları sunarak teknik servis ekiplerini arızalara karşı hazırlıklı hale getiren Arçelik markası gün içinde karşınıza çıkacak her çeşit ürün arızasında size bir telefon kadar yakındır. Teknicservis.com sitesine giriş yaparak size en yakın Arçelik Servis Numarasına ulaşabilirsiniz. Her biri kendi alanında uzman olan servis çalışanları yılların verdiği bilgi birikimi ve deneyimi yerinde kullanarak garantili onarım hizmeti veriyor. Arızaya neden olan ürün parçalarını Arçelik şirketi tarafından imal edilen orijinal yedek malzemeler ile değişen her konuda sonuna kadar güvenebilirsiniz.

Türkiye'nin Dünya'ya açılan penceresi Beko, imal ettiği kalteli ve sağlam Beyaz Eşya ürünleri ile satış rakamlarını hem yurt içinde hemde yurt dışında arttırmaya devam ediyor. Kullanıcılar tarafında yoğun bir şekilde telep gören bu teknoloji harikası cihazlar, günlük hayatın yükünü hafifletmek üzere dizayn edildi. Bu sayede müşteri beklentilerini karşılamayı başaran Beko şirketi, ülkemizin her bölgesinde işini sağlam ve güvenilir yapan teknik servis kadroları ile kullanıcılarına hizmet sunmaya hazırdır. Arçelik Servisleri en zorlu arızaları bile tamir etmeyi başarıyor. Sadece Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri ile sınırlı kalmayan teknik servis ve bakım desteğimiz Beko klima, kombi, termosifon ve şofben arızalarını da kapsıyor. Beko cihazlarda meydana gelen arızalar için servis ekibimizle iletişime geçip garantili tamir işlemi yaptırmanızı öneriyoruz.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2018, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER