Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Sokağı Yorumladı

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı sokağa inerek seçim startını verdi.Tahtalı ziyaretlere ilişkin sosyal medya açıklamasında teşkilat terbiyesini ortaya koydu.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Sokağı Yorumladı

Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı esnaf ziyaretlerine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Ömer Tahtalı’nın  içinden geldiği teşkilatın ödevlerini ön plana çıkardığı paylaşımda yer alan görüntüler esnaf kimliğinin de siyasi faliyetlerinde etkin bir rol alacağını gözler önüne serdi.


14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine çok kısa bir süre kala Ak Parti Ağrı Merkez İlçe  Başkanlığı görevine getirilen Ömer Tahtalı herkesin liste kulisi yaptığı en zor soruların muhatabı olunacağı bir süreçte sokağa indi.
Sevgili hemşerilerim ;Milletvekili Aday adaylarının  polemik konusu olacağı süreçte kaybedecek zamanımız yok biz sadece milletvekili seçimlerine gitmiyoruz Türkiye’nin kaderini oylayacak bir seçime hazırlanıyoruz.Bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızın kampanyası bütün kazanımlarımızdan daha kıymetlidir.Ak Parti bir bütün olarak değerlendirildiğinde ana damarın genel başkanımız olduğu net olarak ortaya çıkacaktır bu sebeple onun selamının bekletilmesi yarın partimiz adına yarışacak olan bir birinden kıymetli adaylarımızın da seçim propagandasının sekteye uğratılması demektir.


Biz bugün  adı ne olursa olsun, listede kim yer alırsa alsın bugüne dek birlikte çalıştığımız yol arkadaşlarımızın da seçim sürecini başlatmış bulunuyoruz. Tabi ki onlarında bu seçime çok büyük katkıları olacaktır. Listeler açıklandığı zaman onlarla da vatandaşımızın elini sıkmaya çayını içmeye devam edeceğiz ama gün bize Türkiye Sevdasını aşılayan Reisimizin  Türkiyenin kaderini yeniden şekillendireceği süreçte onun selamıyla hemşehrilerimizle kucaklaşma günüdür.
Şairin aşıladığı umutla tekerleğin tümsekte kalmayacağı Büyük Türkiye hayalimizi gerçekleştirmek ve sadece seçimin değil yaşadığım şehrin çocuğu olarak her an kapınızı çalacağız bizimle bu sevdayı paylaşan tüm hemşerilerimize ,kırgınlıkları,küskünlükleri bir kenara bırakarak bugünden itibaren sevdamızın peşinde birlikte olmaya başlayacağımızı buradan ilan etmek istiyorum ..

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2023, 21:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

Aylık elektrik 130 yerine 650 doğalgaz 900 yerine 2200 kira 1000 yerine 3000 ekmek 1 yerine 5 soğan 2 yerine 25 et 70 yerine 250 lira olmuş hangi yüzle oy isteyecek cumhur İttifakı akepe mehepe jüdepar sakın benden oy istemeyin keser balta dirgen orak kazma kürek dırmığ Allah ne vermişse

Kemal Bey
Kemal Bey - 1 yıl Önce

Boşuna geziyor, yönetimdeki ihaleciler olduğu sürece AKP kaybetmeye mahkumdur onunla birlikte Ağrıda kaybetmeye mahkumdur..

Erzurum Şehir Hastanesinde bizleri bekliyor.. Horasandan o yanı garanti..

Ömer sancak
Ömer sancak - 1 yıl Önce

7oyumuz var 7oyumuzda ya Kemal ya inceye yada en kötüsü ne zaten kötülerin dünyası daha kötüsü gelse bile emin olun ki alıştık biz bu duruma sahipsiz ağrıya ship çıkan hırsızlar hortumcular bu memleketi kendileri sahip sanıyorlar valaha kusura bakmayın biz sizi bu memlekete sahip ettirmeyiz haa onu bilimde gezin siz gezmek herkesin hakkı seçimden seçime halkı hatırlayan yönetici idareleri Milet vekileri

SIRADAKİ HABER