Fotoğraf çektirmekte pek mahir Ağrı milletvekillerinin 5'i,1 arada

Ağrı'nın kendini Antalya sandığı sıcaklarda çokta yazacak havada değiliz ama üst üste 2 gün beşi bir arada vekil görünce hayırdır demek geçti içimizden küçük bir karalama..

Fotoğraf çektirmekte pek mahir Ağrı milletvekillerinin 5'i,1 arada

Fotoğraf çektirmekte pek mahir eski milletvekillerimiz Ağrı’da siyasetin yeniden şekillenmeye başladığı süreçte bir araya gelerek 5’i ,1 yerde ziyaretleri ile yakamızı bırakmayacaklarının pozlarını vermeye başladılar.

Ağrı’nın hiçbir meselesinde birliktelik örneği sergileyememiş eski vekillerimizin meclis üyelikleri sürecinde ki performanslarının Ağrı’yı tüm olumsuzlukların liste başına ve tüm olumlu gelişmelerin son sırasına taşıdıkları karneleri henüz zihinlerdeki tazeliğini korurken rol kapma yarışının yaklaşan yerle seçimler öncesi göreve hazır oldukları yönünde bir mesaj olarak değerlendiriliyor.

Kartların yeniden karılması beklenen AKP’de teşkilat başkanlıklarının hala görevlendirmelerle devam ettiği de dikkate alınırsa hem parti teşkilatlarında hem de bundan sonraki süreçte aday belirlemelerinde güç birliği yaptığı düşünülen eski vekiller ilk ziyaretlerini birlikte çalışma şansı buldukları Ağrı eski Valisi ,İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya yaptılar.

İkinci ziyaretlerini Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a gerçekleştiren Halil Özyolcu,Kerim Yılmaz,Fatma Salman, Abdulkerim Aydemir ve Cesim Gökçe’nin icracı bakanlıklara henüz bir ,ziyaret gerçekleştirmemiş olması meselenin çokda Ağrı’nın sorunlarına ilişkin olmadığı yönünde değerlendiriliyor.

Resimli siyasetin mucidi olan AKP’nin Ağrılı siyasetçileri fotoğraf karelerinin altına kentin ihtiyaç duyduğu Adalet Sarayı ve Yeni İl Emniyet Müdürlüğü projelerinin ne aşamada olunduğuna dair tek cümle kurmayı da muhtemelen rol çalmak(!) olarak değerlendirileceği için tercih etmediler.

Ziyaretlerde dikkat çeken bir başka ayrıntıda Gelecek Partisinde ki görevlerinden istifa ettiğini daha önce duyuran ama parti üyeliğinden istifasına dair açıklamaya ( biz kaçırdıysak özür dileriz) yapmayan Cesim Gökçe’nin varlığı oldu.

Hazır bir araya gelmişken eski milletvekillerimizden bir istirhamımız olacak lütfen Sağlık Bakanını ziyaretinizde Türkiye’de kanserden ölümün en çok yaşandığı kentimize öncelikle Onkoloji Hekimi olmak üzere doktor açığımızın kapatılması ve Milli Eğitim Bakanını ziyaretinizde geçen yıl 1400 (bindörtyüz) öğretmen açığı yaşanan kentimize yeterli sayıda öğretmen ataması yapılması yönünde ricacı olur musunuz?
Yazıyı paylaştıktan sonra okuyucudan gelen isteğide ekleyelim hani şu uçak seferlerinde eskiye dönülmesi meselesi ,malum seçim yakın acil gelmeniz gerekirse size de lazım olur, bence o konuya da bir el atın...

Sözü daha fazla uzatmadan bekliyoruz bakalım

Ne diyordu Ziya Paşa ; Ayinesi iştir kişinin Fotoğrafa bakılmaz...

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2023, 23:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Samet AYCAN
Samet AYCAN - 10 ay Önce

Yeni bakanlara hayırlı olsuna gitmişler. Yerel seçimlerde içlerinde aday olacak kimse de yok. Boş yapma

Ali aykut
Ali aykut - 10 ay Önce

Teşekkür ederim güzel yazın için.

SIRADAKİ HABER