Özlem Aslan'dan Motivasyon Yemeği

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti Ağrı İl Yöneticisi Özlem Aslan tüm teşkilat mensuplarına motivasyon yemeği düzenledi.

Özlem Aslan'dan Motivasyon Yemeği

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti Ağrı İl Yöneticisi Özlem Aslan tüm teşkilat mensuplarına motivasyon yemeği düzenledi.

Aslan ‘’Seçimlerin Ramazan Ayına denk gelmesini partimiz için bir lütuf olarak kabul ediyoruz çünkü biz insanlarla en samimi mekanlarda ve sofralarda bir araya gelme birlikte iftar açma şansı yakaladık.Ramazan Ayı’nın bereketi ile dilediğimiz hedefe yol alırken teşkilat mensubu arkadaşlarımız çok fazla bir araya gelme şansı yakalayamadık.Bu sebeple bu yemekle son haftaya girerken hem moral motivasyon açısından hem de çalışmalarımızı masaya yatırarak son haftada sergileyeceğimiz performansa ilişkin değerlendirmeler yapma şansı yakaladık.Sahada bulunan köy köy,kapı kapı dolaşan Milletvekili adaylarımızda sahadan izlenimlerini aktararak teşkilatımızın moral bulmasına vesile oldular.

Türkiye’nin Parti Kadrolarına ve Sayın Cumhurbaşkanızmızın liderliğine ihtiyaç duyduğu bu hayati eşikte teşkilat mensubu arkadaşlarımıza da şükran ve teşekkürlerimizi bu organizasyonla sunmak istedik.İnşallah her birimiz elimizden gelenin en iyisinin üstünde bir performansla 1. Turda Sayın Cumhurbaşkanımızın 24 Haziran akşamı balkon konuşmasını izlerken Ak Parti Ağrı İl Binasında da güçlü bir Ak Parti parlementer listesine dahil olan Milletvekillerimizi kutlayacağız.

Bu sebeple gecesini gündüzüne katan ,evinden işinden ve en insani vazifelerinden fedakarlık yaparak çalışmalarımıza destek veren ve yemeğimizi onurlandıran tüm teşkilat mensupları adaylarımız ve başkanlarımıza şahsım ve ailem adına teşekkürlerimi sunuyorum.’’dedi.

Ak Parti Ağrı İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Aslan ve Aslan ailesinin ev sahipliğini yaptığı yemekte 250 teşkilat mensunbu bir araya gelerek seçim öncesi stratejilerini değerlendirdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER