Sahipsiz Ağrı,Ölüme Terkedildi

Sahipsizliği sağlıkta ,eğitimde ekonomide iliklerine kadar hisseden Ağrılı trafikte de kurban vermeye devam ediyor

Sahipsiz Ağrı,Ölüme Terkedildi

Ağrı’da ölüm yolu olarak nitelendirilen ve yaklaşık 4 aydır bitirilemeyen 4 kilometrelik çevre yolunda yine ölümcül bir kaza yaşandı.

Mayıs Ayında başlayan ve 4 aydır devam eden yol çalışmaları vatandaşı canından bezdirdi.

İkisi ölümlü yüzlerce kazanın yaşandığı bölgede bugün akşam saatlerinde yeni bir trafik kazası yaşandı.

Hatemoğlu Düğün Salonu mevkiinde karşıdan karşıya geçmekte olan genç bir aracın çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek ağır yaralandı.

17 yaşındaki Yusuf Tanışman bugün akşam saatlerinde Hatemoğlu Düğün Salonu civarında karşıdan karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine 112 sağlık ekiplerince Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen genç burada tedavi altına alındı.

Sağlık durumuna ilişkin henüz net bir bilgi edinilemeyen genç yaz boyunca kaplumbağa hızıyla devam eden tamamı 4 kilometrelik yol çalışmasının son kurbanı oldu.

AKP Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’nin çalışmaların 20 Ekimde sonuçlanacağını SMS üzerinden bildirdiği yolda hız kesici veya trafik kurallarını işler hale getirilecek her hangi bir uygulamanın hayata geçirilmediği de Ağrı da insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Vatandaşların ivedi olarak çözüm beklediği yolda trafik tedbirleri ile kazaların önlenmesi yönünde bir çalışma yapmak yerine Sms ile yol çalışmasının biteceği tarihi açıklayan yetkililere tepkisi artarak devam ediyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer
Ömer - 2 yıl Önce

Sayın haber sitesi yöneticileri size teşekkür ediyorum. Maalesef hiç bir haber sitesi bu duyarlılığı göstermiyor, kangrene dönüşen yolu haber yapmıyor. Bir Ağrılı olarak tüm sivil toplum kuruluşlarını bu konuda basın açıklaması yapmaya davet ediyorum. Ağrı’da iki kişinin öldüğü ve daha bir çok kazanın yaşandığı olayların hesabını sormayacak mıyız? Gerekirse sorumsuz sorumlu yetkililer istifaya çağrılmalı?

Ahmet
Ahmet - 2 yıl Önce

Ağrının diğer haber sitelerinin sahiplerini tanıyanlar var, lütfen önce bu haberi kendilerine gösterin ve daha sonra kafanızı hafif geriye doğru eğip, yüzlerine dolu dolu tükürün.

SIRADAKİ HABER