Onur Şener'in Katil Zanlıları Yakalandı, Bakın Kimlermiş ?

Bada sahne alan sanatçıyı istek şarkılarını bilmediği için öldüren zanlıların kimlikleri hayrete düşürdü

Onur Şener'in Katil Zanlıları Yakalandı, Bakın Kimlermiş ?

Ankara’nın Çankaya İlçesi Çayyolu semtinde sahne alan müzisyen istek şarkısının sözlerini bilmediği müşteriler tarafından dövülerek öldürüldü.

,Eğlence mekanına gelen gurup o sırada sahnede olan müzisyen Onur Şener’den istek parça istedi. Müzisyen Şener ise şarkıyı bilmediğini belirterek çalmadı. Bunun üzerine gruptan üç kişi müzisyenle sözlü olarak tartışmaya başladı, tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Mekan çalışanları ile müşterilerinin araya girmeyi kavga sonlandırıldı.

Eğlence mekanının kapanması yakın saatten ayrıldıkları öğrenilen grup, bu sırada evine gitmek üzere işyerinden çıkan Onur Şener’e saldırdı. 3 kişi ellerindeki cam şişelerle Şener’i darbetti. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırdı. Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın duyulmasının ardınadan ünlü sanatçı Haluk Levent Twitter hesabından saldırganların kimliklerini açıkladı .

Levent yaptığı paylaşımda Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, birininde TAI çalışanı olduğunu bildirdi.

Onur Şener’in katil zanlılarından ALİ G. Çalışma Bakanlığı bürokrat, İLKER K. Çalışma bakanlığı müfettiş ,Semih S. TAİ’de mühendis olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
behzat çakar
behzat çakar - 2 yıl Önce

yapan çeksin cezasını

SIRADAKİ HABER