Hatunoğlu'ndan ''Alışılmadık Siyasi Söylemler''

Ağrı İyi Parti Milletvekili adayı Yavuz Hatunoğlu'nun ziyaretlerinde öncelik çocukların

Hatunoğlu'ndan  ''Alışılmadık Siyasi Söylemler''

İyi Parti Ağrı Milletvekili adayı Bedri Yavuz Hatunoğlu seçim gezilerine farklı bir boyut kazandırdı.

Hatunoğlu yaptıkları köy ve mahalle ziyaretlerinde seçmenlerden önce çocuklarla bir araya gelip onları dinliyor. Yavuz Hatunoğlu bugün Ağrı Merkez'e bağlı Taştekne köyü ziyaretinde de önceliği çocuklara verdi. kendisini bekleyen seçmen gurubun yanına gitmeden önce çocuklarla hasbihal eden Hatunoğlu Ağrı siyasetine farklı bir boyut kazandıran bu tavrınıda şu cümlelerle ifade etti.

banner47
'''Her şeyden evvel çocuklar. Zira biz onlar için varız. Onların geleceği ziyan olmasın, yüzleri hep gülsün, ayaklarına taş değmesin. Siyaset de, ticaret de, bütün mücadele nihayetinde onlar içindir.Onların hayal dünyası bizimkinden çok daha geniş ve temiz onların o safiyane hayallerini yaşamak adına çocuklarla gerçekleştirdiğimiz sohbetler bizim görmediğimiz politize taraflarımızın zamanla tahrip ettiği tüm duygularımıza yeniden ışık tutuyor.Çocuklarla gerçekleştirdiğimiz sohbetin ardından seçmenin karşısına çok daha güçlü çıkıyoruz onların hayalleri bizlere inanç yüklüyor.Meral Ammelerini zaten tanıyor çocuklar Yavuz Amcalarınıda tanımaktan memnuniyet duyduklarını ifade ediyor ,kızgınlıklarınıda dile getirebiliyorlar . Onların o güneşli dünyasından Türkiye'ye ve Ağrı'ya bakınca daha umutlu yarınları görme şansını yakalıyoruz. Seçmenlerimizede bu durumu mazeret olarak sunmuyor aksine geleceğini,yarınlarını  beklediğimiz uğruna ömür vakfettiğimiz  çocuklarımız için beklettiğimizi izah ttiğimiz zaman anlayışla karşılıyorlar. Biz ''sözü'' çocuklardan alıp büyüklere ikram ettiğimiz ''su'' ile yaşanabilir bir Ağrı ve Türkiye hayalimizi anlatıyoruz.''

Hatunoğlu ; çocuklar vatanımızdır ve bizler vatan bekçisi annelerin ,babaların abilerin ablaların oyuna talibiz bu sebeple onlarda vatan bildikleri çocuklarımızla geçirdiğimiz sürede bekletmemizi takdirle karşılıyorlar,dedi. Hatunoğlu çocuklarla buluşmasına espirili bir yaklaşımla Spiderman'da bizimle oda yüzünü güneşe döndü İnşallah Ağrı İyi Olacak Türkiye İyi olacak ,dedi.

İyi Parti Milletvekili Adayı Yavuz Hatunoğlu  ;Bayramı hüzne boğan küçük Leyla'nın bulunması için seferber olan tüm herkese teşekkür ediyorum umarım en kısa zamanda iyi bir haber alabiliriz.Annenin ve babanın acısınıda paylaşıyorum.Allah küçük kızımızın yardımcısı olsun aileye sabır versin, dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2018, 21:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER