Ağrı da Nefesler Tutuldu

Ağrı da Nefesler Tutuldu

3. Lige yükselme şansını son maça bırakan Ağrı 1970 Spor kulübü yarın Sivas'ta Artvin Hopa Spor önünde zorlu bir maça çıkacak.

17 yıldır profesyonel liglerde temsil edilmeyen ilimizin bu zorlu maç öncesi siyasetin hareketlenmesi ile bir anda gündemden düşmesi hayal kırıklığı yarattı.

banner47
Ağrı 1970 Spor Bal Liginde bitime haftalar kala şampiyonluğunu ilan etmiş ve Play Off yükselme maçının ilkinde Adıyaman 1954 Spor'a 3-1 kaybederek umutlarını ikinci maça bırakmıştı. Yarın 29 Nisan 2018 Pazar günü Sivas'ta Fatsa karşısında kaybeden Artvin Hopa Spor'la karşılaşacak olan takımımıza destek için taraftar gurupları harekete geçti.

Yarın Sivas 4 Eylül Stadyumunda saat 15:00 da gerçekleşecek olan müsabakaya taraftarları ücretsiz olarak taşıyacak olan araçların bu gece 28 Nisan Cumartesi saat 23:00 da Ağrı Belediyesi Açık Oto Parkından hareket edeceği duyuruldu.

agri04haber.com ailesi olarak Ağrı Sporumuza başarılar diliyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeki gelturan
Zeki gelturan - 6 yıl Önce

Kardeşlerim ağrısporun ilk kuruluşun da orta sahanın değişmeyen bir neferi olarak. Söyleyeceği tek kelime çıkın sahaya yüreğınızı ortaya koyun korkmadan deviremiyeceğınız takım olmaz adana demı spordan bilirim. Başarılar dilerim Allah yardımcınız olsun

SIRADAKİ HABER